Jeroen Bleekemolen blikt vooruit op Grand Prix van Hongarije

door Olav Veenhof
Premium update
Start:fininsh Hungaroring Hongarije
Premium update

Dit weekend keren we terug naar de Hungaroring in Boedapest, de hoofdstad van Hongarije. Vorig jaar won Max Verstappen de race in Hongarije na een chaotische inhaalrace. Ook dit raceweekend is hij de grote favoriet, maar zoals het in racen gaat to finish first you first have to finish. Kan Mercedes of Ferrari Red Bull uitdagen en hoe gaat Ricciardo het doen? Jeroen Bleekemolen blikt namens Grand Prix Radio vooruit op de Grand Prix van Hongarije. 

Een enthousiaste Jeroen Bleekemolen heeft zin in het raceweekend. "Hongarije altijd leuk, een race met altijd veel onvoorspelbaarheden en onvoorspelbare uitslagen, maar kunnen we dat nu ook verwachten", stelt hij zichzelf de vraag, hij vervolgt: "Waarschijnlijk niet! We weten allemaal nog wel de inhaalrace van vorig jaar van Max Verstappen, op een baan waarvan werd gezegd dat er niet ingehaald kan worden. Een spin van 360 graden en hij won hem nog steeds, dus ja de kans dat hij weer wint is natuurlijk zeer groot."

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden