Jeroen Bleekemolen blikt vooruit op Grand Prix van Japan

MaxVerstappen_Suzuka_Japan
Premium update

Dit weekend keert de Formule 1 terug naar Suzuka, Japan, waar Max Verstappen vorig jaar op enigszins verwarrende wijze zijn tweede wereldtitel veroverde. Hoewel hij dit weekend nog geen derde titel zal binnenhalen, is hij wel de topfavoriet voor de overwinning. Ondertussen strijdt Sergio Pérez om de tweede plaats in het kampioenschap, maar kan Mercedes of Ferrari een uitdaging vormen? Jeroen Bleekemolen blikt namens Grand Prix Radio vooruit op de Grand Prix van Japan. 

Vorig weekend slaagden Ferrari en Carlos Sainz erin om de zegereeks van Red Bull en Verstappen in Singapore te doorbreken. Bleekemolen vraagt zich af of Red Bull die prestatie in Japan opnieuw kan herhalen. "Een onverwachte uitslag in Singapore," begint hij. "Geen Red Bull-overwinning, geen Max Verstappen bovenop het podium. Vijftien zeges achter elkaar voor Red Bull en tien voor Verstappen, records die zijn gevestigd en nu ook zijn beëindigd. Deze zullen voorlopig wel in de boeken blijven staan, maar kunnen ze weer opnieuw beginnen aan zo'n recordreeks? Ik ben erg benieuwd."

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden