Jeroen Bleekemolen: "Ongelooflijk veel pech"

Nr91_Jeroen_Bleekemolen_1_Roar_142490483_3683804151699864_1507695691626835785_n

Jeroen Bleekemolen kwam in de 24 uur van Daytona voor een aangename verrassing te staan. Een kapotte drinkfles gooide roet in het eten voor een nog beter resultaat.

"Ik kan voor het eerst in 67 deelnames aan een 24 uur race zeggen dat ik een race niet ga winnen door een kapotte drinkfles", zei Bleekemolen na afloop tegen Grand Prix Radio. Door een kapotte slang in de auto van hem en zijn teamgenoot Trenton Estep liep het voertuig vol met water.

Benzinepomp

Bleekemolen: "De kapotte slang zorgde voor een auto die gevuld werd met water. Hierdoor werd ook allerlei bedrading nat. De benzinepomp stopte er hierdoor mee. Wat nieuwe bedrading erin en dat ding loopt weer als de brandweer. Echt gewoon ongelooflijk veel pech!"

Onervaren

Hij geeft aan dat hij het jammer vond dat hij zelf niet in de auto zat. Volgens Bleekemolen was zijn teamgenoot, die voor het eerst een 24 uur race reed, niet ervaren genoeg het probleem te doorzien en te verhelpen. "Ik snap meteen dat je iets moet gaan doen als er water door de cockpit stroomt, ook al geef je tien seconden op. Gewoon balen, maar helaas."

Podiumplek

De Nederlander ligt met zijn team vooralsnog vierde in de klasse. "Wie weet kunnen we nog richting het podium, maar het wordt niet makkelijk. We hebben wel wat rondjes goedgemaakt op de leiders. Nog een lange weg te gaan, maar ik vrees dat het lastig wordt dit jaar. Door een drinkfles..."

Deze update van Jeroen Bleekemolen is ook te horen op Grand Prix Radio.

Lees ook: Bleekemolen: “Hopelijk wordt dit het jaar”

Lees ook: Bleekemolen derde na ‘mooie strijd’ in 24 uur van Dubai

 

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden