photo_2021-04-15_21-10-12

Maandag is zoals altijd podcast-dag bij Grand Prix Radio. Dan is er weer een nieuwe aflevering van de award winning én best beluisterde Formule 1-podcast van Nederland: Formule 1 aan Tafel. Spraakmakende tafelgasten bespreken weer het actuele Formule 1-nieuws.

Mattie Valk ontvangt deze week professioneel coureur Jeroen Bleekemolen die onder andere Le Mans heeft gewonnen. Bleekemolen heeft zich in de loop der jaren tot één van de meest veelzijdige langeafstandscoureurs ter wereld ontwikkeld. Hij wordt vergezeld door Atze Kerkhof die ook weer aanschuift. Kerkhof is teambaas van Max Verstappen bij simteam RedLine en de Driver Performance-adviseur bij het F1-team van Alfa Romeo. En de vaste waarde aan tafel in The Harbour Club is de laatste teambaas die een Verstappen kampioen maakte: ‘onze eigen’ Frans Verschuur.

Max Verstappen / Red Bull Racing / Jeddah / Saoedi-Arabië / 2021
Foto: Red Bull Content Pool (Mark Thompson/Getty Images)

Winnen!

Max Verstappen maakt deze week kans op de kampioenstitel in de Formule 1, maar ook als luisteraar van de podcast maak je kans op mooie prijzen. In Raad het Autogeluid maak je kans op vijftig euro gratis tanken bij TinQ én het Flitsmeister Olav Mol soundpack. Check de podcast ‘Formule 1 aan Tafel’, vanaf maandagavond 21.00 uur op GrandPrixRadio.nl en in onze app voor je smartphone.

Lees ook: Grand Prix Radio zoekt redacteuren

Lees ook: F1 aan Tafel: “Goed dat er naar de toekomst wordt gekeken”

Lees ook: F1 aan Tafel bespreekt overlijden Sir Frank Williams

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden