D9Puwr7XYAIVp_a-1400x934-1

Op maandagavond 12 april staat er weer een nieuwe aflevering van de grootste Formule 1-podcast van Nederland, F1 aan Tafel, voor je klaar. De broers Jeroen en Sebastiaan Bleekemolen schuiven dan aan bij Mattie Valk. Om 21.00 uur maandagavond is F1 aan Tafel te beluisteren via GrandPrixRadio.nl en via je favoriete podcast-app.

Jeroen Bleekemolen is allround-coureur en onder andere actief in Amerika. In maart j.l. behaalde hij de tweede plaats in de 12 uur van Sebring in het IMSA SportsCar Championship. Zijn broer Sebastiaan is ook coureur en daarnaast ondernemer. Uiteraard is ook de meest succesvolle Nederlandse teambaas ever, Frans Verschuur, aanwezig bij F1 aan Tafel.

Onder leiding van presentator Mattie Valk zullen ze het actuele nieuws op het gebied van autosport doornemen. Ziggo F1-commentator Olav Mol zal vanuit Spanje zijn kijk op het nieuws delen.

50 euro gratis tanken

Daarnaast maak je kans op 50 euro gratis tanken bij TinQ in ‘Raad het Autogeluid’. F1 aan Tafel is om 21.00 uur te beluisteren via GrandPrixRadio.nl en via je favoriete podcast-app.

[video width="1080" height="1080" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2021/02/Olav-Mol.mp4"][/video]

Lees ook: F1 aan Tafel: "Vettel heeft een groot probleem"
Lees ook: Olav Mol: "Om in te halen heb je, denk ik, echt hairpins nodig"

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen