John van Lottum te gast in nieuwe aflevering F1 aan Tafel

photo1637258333

Maandag is standaard podcastdag bij Grand Prix Radio, want dan is er weer een nieuwe aflevering van de award winning én best beluisterde Formule 1-podcast van Nederland: Formule 1 aan Tafel. Ook deze week zijn er weer spraakmakende tafelgasten die het actuele Formule 1-nieuws bespreken.

In The Harbour Club in Vinkeveen ontvangt Mattie Valk voormalig tennis-pro John van Lottum, die tevens al jaren betrokken is bij de organisatie van de Formule 1-podiumceremonies met dj's, zoals in Mexico. Van Lottum is ook de man achter het ‘De Holland Boat’-project in Monaco tijdens de Formule 1. Ook zit Olav Mol, speciaal invlogen vanuit Qatar, weer aan tafel. En zoals elke week schuift vaste waarde Frans Verschuur, de laatste teambaas die een Verstappen kampioen maakte, weer aan.

Grand Prix van Brazilië / 2021
Foto: Red Bull Content Pool (Lars Baron/Getty Images)

Winnen

Deze week maak je weer kans op 50 euro gratis tanken bij TinQ en het Flitsmeister Olav Mol soundpack in ‘Raad het Autogeluid’. Check de podcast ‘Formule 1 aan Tafel’, vanaf maandagavond 21.00 uur op GrandPrixRadio.nl en in onze app voor je smartphone.

Lees ook: Vijf bochten met track limits tijdens GP van Qatar

Lees ook: F1 aan Tafel: “Straf van Tsunoda was te zwaar”

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen