Koning van de Race: Ferrari op podium? Ja natuurlijk

door Tim Koenders
F1 aan Tafel 12-6-2023

‘Wie is de Koning van de Race?’ Elke week wordt er met de tafelgasten van F1 aan Tafel vooruit geblikt op de komende race waarbij elke tafelgast een vraag moet beantwoorden. In de podcast van deze week is het Toine van Peperstraten, die de vragen stelt. 

Aankomend weekend staat de Grand Prix van Canada op het programma. Na een tegenvallend weekend in Spanje voor Ferrari krijgt dj, producer en muziekdeskundige Ronald Molendijk de vraag of het Italiaanse team in Canada wel op het podium staat. “Ja natuurlijk.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grand Prix Radio (@grandprixradio)

Oscar Piastri

Oscar Piastri moet in de kwalificatie vaak zijn meerdere erkennen in teamgenoot Lando Norris. De rookie is na zeven races pas één keer sneller geweest. Toine van Peperstraten wil weten of Oscar Piastri in Q3 kan komen. Frans Verschuur, voormalig teambaas van Jos Verstappen, hoeft er niet lang over na te denken. “Nee.”

Podium in Canada

“Hoe ziet het podium eruit?” Grondlegger van onder andere Veronica nieuwsradio, RTL Nederland en Sport 7, Ruud Hendriks denkt dat de coureurs van Mercedes het goede resultaat dat ze behaalden in Spanje in Canada kunnen herhalen. “Verstappen, Hamilton en Russell.”

Denk jij een betere Koning van Race te zijn? Luister elke week de F1 aan Tafel podcast van Grand Prix Radio en discussieer mee op onze social media.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden