Koning van de Race: Hij heeft wat extra’s daar

door Tim Koenders
F1 aan Tafel 18-9-2023

‘Wie is de Koning van de Race?’ Elke week wordt er met de tafelgasten van F1 aan Tafel vooruit geblikt op de komende race waarbij elke tafelgast een vraag moet beantwoorden. In de podcast van deze week is het Mattie Valk, die de vragen stelt. 

24 september wordt de Grand Prix van Japan verreden. Verstappen won dit seizoen tien races op rij maar het lukte de Nederlander niet om in Singapore op het podium te eindigen. Jeroen van Inkel, radio dj en Formule 1-liefhebber, moet voorspellen of de Red Bull-coureur in Japan gaat winnen. “Ja dat denk ik wel.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Olav Mol (@f1_olav_mol)

Thuisrace

Er staat dit jaar één Japanse coureur op de grid en dat is natuurlijk Yuki Tsunoda. Hij rijdt dit weekend zijn thuisrace. Daarom wil Mattie Valk van Formule 1-commentator Olav Mol weten of de AlphaTauri-coureur kan verrassen. “Laten we voor Yuki hopen dat hij door de eerste ronde heen komt. Hij heeft wat extra’s daar, dat komt wel goed.”

Carlos Sainz won de Grand Prix van Singapore en is de laatste weekenden vaak sneller dan teamgenoot Charles Leclerc. Frans Verschuur, voormalig teambaas van Jos Verstappen, krijgt de vraag of de Spanjaard wederom voor zijn teamgenoot eindigt. “Ja.”

Denk jij een betere Koning van Race te zijn? Luister elke week de F1 aan Tafel podcast van Grand Prix Radio en discussieer mee op onze social media.

door Tim Koenders

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden