Koning van de Race: Hij wordt tweede

door Tim Koenders
F1 aan Tafel 4-9-2023 2

‘Wie is de Koning van de Race?’ Elke week wordt er met de tafelgasten van F1 aan Tafel vooruit geblikt op de komende race waarbij elke tafelgast een vraag moet beantwoorden. In de podcast van deze week is het Mattie Valk, die de vragen stelt. 

Max Verstappen heeft een ruime voorsprong in het kampioenschap. Er wordt nu al gerekend wanneer de Nederlander zijn derde wereldtitel kan pakken. Daarom moet Jeroen Mul, fabriekscoureur bij Lamborghini, voorspellen waar dat gaat gebeuren. “Japan.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grand Prix Radio (@grandprixradio)

Grand Prix van Singapore

Op 17 september wordt de Grand Prix van Singapore verreden. Vorig jaar won Sergio Pérez de race. Frans Verschuur, voormalig teambaas van Jos Verstappen, krijgt de vraag waar de Mexicaan dit jaar gaat eindigen. “Tweede.”

In Singapore is het vaak warm. Het is qua tijd één van de langste races van het jaar. Het belooft dus een zwaar weekend te worden voor de coureurs. Olav Mol, Formule 1-commentator bij Grand Prix Radio, krijgt de vraag wat de hoogste temperatuur gaat worden tijdens het weekend in Singapore. “Het zal daar 27 of 28 graden zijn. De luchtvochtigheid is daar wel heel hoog.”

Denk jij een betere Koning van Race te zijn? Luister elke week de F1 aan Tafel podcast van Grand Prix Radio en discussieer mee op onze social media.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden