Koning van de Race: Ik mag het hopen

door Tim Koenders
Koning van de Race 22-11-2023

‘Wie is de Koning van de Race?’ Elke week wordt er met de tafelgasten van F1 aan Tafel vooruit geblikt op de komende race waarbij elke tafelgast een vraag moet beantwoorden. In de podcast van deze week is het Mattie Valk, die de vragen stelt.

Aankomend weekend wordt de Grand Prix van Abu Dhabi verreden. In Las Vegas kon Charles Leclerc strijden om de overwining. De Ferrari-coureur startte van pole en eindigde uiteindelijk als tweede. Olav Mol, Formule 1-commentator bij Grand Prix Radio, moet voorspellen of de Monegask bij de eerste drie weet te eindigen tijdens de laatste race van het seizoen. “Ik mag het hopen. Want dan hebben we waarschijnlijk weer een leuke wedstrijd.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grand Prix Radio (@grandprixradio)

Tweede plaats constructeurskampioenschap

Ferrari staat met nog één race te gaan vier punten achter Mercedes op de derde plaats in het constructeurskampioenschap. Frans Verschuur, voormalig teambaas van Jos Verstappen krijgt de vraag of Ferrari als tweede kan eindigen. “Ik denk het wel. Ik denk dat Ferrari de tweede plaats graag wil hebben.”

Denk jij een betere Koning van Race te zijn? Luister elke week de F1 aan Tafel podcast van Grand Prix Radio en discussieer mee op onze social media.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden