Koning van de Race: Leclerc wint

door Tim Koenders
F1 aan Tafel 22-5-2023 banner

‘Wie is de Koning van de Race?’ Elke week wordt er met de tafelgasten van F1 aan Tafel vooruit geblikt op de komende race waarbij elke tafelgast een vraag moet beantwoorden. In de podcast van deze week is het Mattie Valk, die de vragen stelt. 

Red Bull wist de eerste vijf races van het seizoen te winnen, de strijd om het kampioenschap lijkt dus tussen Verstappen en Pérez te gaan. De eerste vraag is voor Radio 10 dj Rob van Someren. Als gast in F1 aan Tafel mocht hij voorspellen of Max Verstappen zijn voorsprong in het klassement uit kan breiden ten opzichte van teamgenoot Sergio Pérez. Rob van Someren denkt van wel, zeker als je kijkt naar de resultaten in het verleden. “Ik denk dat Pérez op eerbiedige afstand blijft van Verstappen.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Grand Prix Radio (@grandprixradio)

Nyck de Vries

Nyck de Vries maakte vorig jaar indruk toen hij in moest vallen tijdens de Grand Prix van Italië. Dit jaar rijdt hij zijn eerste volledige seizoen in de Formule 1. Dit seizoen wist hij nog niet bij de eerste tien te eindigen. “Lukt het Nyck de Vries om punten te pakken?”, wil Mattie Valk weten van Olav Mol, Formule 1-commentator bij Grand Prix Radio. “Ik ben bang van niet.”

Ferrari

Producer, dj en muziekdeskundige Ronald Molendijk was ook te gast. Hij kreeg van Mattie Valk de vraag of Carlos Sainz en Charles Leclerc op het podium komen. Ronald Molendijk is ervan overtuigd dat Ferrari een goed resultaat gaat boeken in Monaco. “Ja, Leclerc wint.”

Denk jij een betere Koning van Race te zijn? Luister elke week de F1 aan Tafel podcast van Grand Prix Radio en discussieer mee op onze social media.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden