Lance Stroll: Hele race pijn gehad

lance stroll bahrain 2023

Lance Stroll heeft een zware Grand Prix van Bahrein achter de rug. De Canadees is nog geblesseerd aan de polsen en had daar veel last van. Ondanks de blessure kwam Stroll knap als zesde over de streep.

"Ik heb de hele race pijn gehad", sprak een zichtbaar vermoeide Stroll tegenover F1.com. "Ik ben blij dat het afgelopen is. Ik hoop dat ik de komende dagen wat tot rust kan komen. Er zal veel ijs op de pijnlijke plekken komen en ik zal veel met de fysiotherapeut aan de slag gaan om in Jeddah beter voor de dag te komen."

Blij met resultaat

Ondanks de pijn kwam Stroll als zesde over de streep, tot zijn eigen vreugde. "We hadden in het begin de nog bijna botsing met Fernando Alonso. Ik wilde Russell achter me laten en Fernando wilde Hamilton gaan aanvallen, gelukkig ging het allemaal net goed. Al met al was het vandaag een goede dag voor het team."

Sterke start

Met de zesde positie evenaart Stroll bij de seizoensopener direct al zijn beste resultaat van 2022. Sterker, het is de beste seizoensstart uit de Formule 1-gescheidenis van de zoon van de teameigenaar. 

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden