Lando Norris weer helemaal de oude na coronabesmetting

2021McLARENF1LAUNCHLando

Lando Norris is weer helemaal de oude na zijn COVID-19 besmetting. De jonge Brit zegt in gesprek met Motorsport.com dat hij volledig is hersteld van het coronavirus. 

Begin januari testte Norris positief op het coronavirus. Hij was toen op vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten. Hij zou daarna eigenlijk op trainingskamp gaan in Dubai. "Gelukkig voor mij had ik niet zoveel last van corona. Ik had een paar dagen geen smaak en reukvermogen meer, en daarna voelde ik me een paar weken vermoeid. Sindsdien ben ik eigenlijk volledig hersteld. Ik zou niet zeggen dat ik er heel veel last van heb gehad, alleen tijdens het trainen een beetje. Ik mocht helemaal niet naar buiten, ik had ook geen raam of zoiets. Ik kon alleen wat basisoefeningen doen in mijn kamer, geen cardio. Ik deed gewoon alles wat kon in mijn kamer. Nu is alles weer zo goed als normaal. Ik ben weer thuis in het Verenigd Koninkrijk. Ik train op mijn fiets en op mijn loopband. Daarnaast doe ik weer aan nektraining."

2021McLARENF1LAUNCHLandoDaniel-700x467
© McLaren Media Centre

Filmdag McLaren

Eerder deze maand testte Norris al in een Formule 3-wagen als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een dag na de onthulling van de nieuwe bolide heeft het team van McLaren een filmdag op het circuit van Silverstone gepland staan waarbij Norris en Ricciardo voor het eerst kennismaken met de MCL35M. In 2020 eindigde Norris als negende in het kampioenschap en stond hij één keer op het podium. "Ik heb nu weer wat meer vertrouwen. Ik begin het seizoen met een goed idee van hoe ik de auto wil hebben en hoe mijn engineers mij kunnen helpen. We werken net wat beter samen wat mijn resultaten en die van het team bevorderen."

Lees ook: Contractduur Ricciardo toont vertrouwen in McLaren

Lees ook: McLaren onthult als eerste team nieuwe auto

 

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden