Lewis Hamilton en manager uit elkaar vlak voor F1-seizoen

HAMILTON

Lewis Hamilton en zijn manager Marc Hynes zijn uit elkaar gegaan vlak voor de start van het F1-seizoen, zo meldt Sportsmail. Rechterhand en vriend Hynes was zeven jaar lang betrokken bij alle successen van Team Hamilton. Of Hamilton het seizoen met een nieuwe manager van start zal gaan, is niet bekend.

Opvallend is dat dit nieuws kort nadat Hamilton zijn één-jarige deal bij Mercedes heeft getekend naar buiten komt. Hynes speelde de afgelopen jaren een belangrijke rol in het succes van Hamilton. Daarnaast leidde Hynes ook het 'Project 44' van Team Lewis Hamilton.

Hamilton behaalde met Hynes aan zijn zijde vier wereldtitels en verbrak ook vele records. Deze historische periode komt nu dus tot een einde. Of dit andere gevolgen gaat hebben voor het verloop van Hamiltons carrière, moet gaan blijken.

Hamilton-2-700x466
Mercedes-AMG F1 - Lewis Hamilton

Niet betrokken

Een van de hoofdredenen voor het vertrek van Hynes is dat hij niet tot nauwelijks werd betrokken bij de nieuwe contractonderhandelingen van Lewis Hamilton, zo meldt Sportsmail. Normaal gesproken is dat een belangrijke taak en bezigheid van een manager. Waarom hij niet werd betrokken bij de onderhandelingen is niet bekend. Beide partijen zouden nog steeds een goede verstandhouding hebben.

 

Lees meer: Verstappen ziet topmonteur net voor Bahrein vertrekken

Lees meer: Lewis Hamilton tekent eindelijk nieuw contract bij Mercedes

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen