Lewis Hamilton: ‘Het is nog niet beslist’

M133222

Lewis Hamilton heeft weer goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap. De Brit won de race op het circuit van Suzuka en zag Sebastian Vettel uitvallen. “Om eerlijk te zijn is dit de voorsprong waar ik vooraf alleen van had kunnen dromen”, laat hij weten na de race.

Hamilton heeft met nog vier races te rijden een voorsprong van 59 punten op Vettel: “Ferrari daagt ons al het hele jaar geweldig uit, maar ik kan alleen mijn team maar bedanken voor hoe goed de betrouwbaarheid is. Het was een geweldige dag, met alle steun van de tribunes en door het werk dat het team heeft gedaan.”

De Mercedes-coureur vond het geen makkelijke race: “Max reed een geweldige race en de Red Bulls zijn duidelijk erg sterk op zondag. Ik kon Max maar net achter me houden. Het was een paar keer heel close, zeker op het eind. Ik had toen koude banden en had last van het verkeer, dus het werd heel spannend.”

Voor de camera van Ziggo Sport wilde Hamilton nog niet speculeren over het winnen van de wereldtitel. “Het is nog niet beslist”, was hij heel stellig.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden