Lewis Hamilton wil rest van carrière bij Mercedes blijven

M133222

Lewis Hamilton wil bij Mercedes blijven en samen met die stal een van de succesvolste combinaties in de Formule 1-geschiedenis worden. De viervoudig wereldkampioen doet deze ontboezeming op de eigen website van Mercedes, in gesprek met teambaas Toto Wolff.

Het contract van Hamilton bij Mercedes loopt aan het einde van dit seizoen af en een nieuwe verbintenis is er nog steeds niet. Hoewel alle partijen al maanden roepen dat een nieuwe overeenkomst er echt komt en alleen de details nog ingevuld moeten worden, wordt er vooral door de tegenvallende resultaten volop gespeculeerd over de toekomst van de 33-jarige Engelsman.

Hamilton wil echter graag bij de Zilverpijlen blijven en er geschiedenis schrijven: "Mijn hoop voor de toekomst is dat we doorgaan - doorgaan met groeien, uitblinken en vooruitgang boeken. Ik wil onderdeel zijn van een reis waarin Mercedes het succesvolste Formule 1-team in de geschiedenis wordt. Ik wil echt de grens opzoeken, met de tijd die ik nog heb als coureur. Het moet lang duren voor de concurrenten ons inhalen. Ik denk dat de rode auto’s en het rode team daar echt van zullen balen, dat is mijn doel."

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden