Norris snelste in VT2 GP van Nederland, Verstappen P2

door Tim Koenders
Max Verstappen leidt Lewis Hamilton tijdens Grand Prix Nederland 2021

Lando Norris was de snelste in de tweede vrije training voor de Grand Prix van Nederland. Max Verstappen kwam minder dan een tiende tekort voor de snelste tijd. Alexander Albon sloot de tweede vrije training als derde af.

-Liveblog gesloten-

Update 17:05

De volledige uitslag van de tweede vrije training voor de Grand Prix van Nederland:

Update 17:01

Niemand rijdt nog een snellere ronde. Lando Norris sluit de tweede vrije training voor de Grand Prix van Nederland als snelste af. Max Verstappen eindigt als tweede en Alexander Albon als derde. Ook tijdens de eerste vrije training zat de Williams-coureur er goed bij.

Update 16:51

Kijkend naar de rondetijden ziet het er goed uit voor Max Verstappen. 

Update 16:45

De teams zijn bezig met langere runs. Met nog een kwartier op de klok staat Lando Norris eerste. 

Update 16:35

Carlos Sainz moest toekijken tijdens de eerste vrije training. In de tweede training gaat de Spanjaard even door het grind bij het ingaan van de elfde bocht.

Update 16:30

Halverwege de tweede vrije training heeft Lando Norris de snelste tijd op zijn naam staan. Max Verstappen en Lewis Hamilton staan tweede en derde.

Update 16:26

In de openingsfase van de tweede vrije training reed Nico Hülkenberg Max Verstappen in de weg. Na de sessie zal er gekeken worden of de Haas-coureur hier een straf voor krijgt.

Update 16:23

De lichten staan weer op groen, met nog 37 minuten te gaan wordt de tweede vrije training voor de Grand Prix van Nederland hervat.

Update 16:10

Rode vlag! Daniel Ricciardo en Oscar Piastri staan stil in de derde bocht. Allebei de coureurs zijn klaar voor vandaag. Piastri spint bij het ingaan van de derde bocht. Ricciardo ziet de McLaren te laat en rijdt ook de muur in.

Update 16:07

Ook Nico Hülkenberg is weer van de partij, zijn auto is gerepareerd. 

Update 16:05

Het is direct druk op het asfalt, iedereen is op dit moment buiten.

Update 16:01

Lance Stroll kon geen snelle ronde rijden in de eerste vrije trainingen. TIjdens de tweede vrije training is de Canadees er gewoon weer bij.

Update 16:00

De lampen staan op groen. De tweede vrije training voor de Grand Prix van Nederland is van start gegaan.

Update 15:50

Welkom bij het liveblog van de tweede vrije training voor de Grand Prix van Nederland! Komend uur houden we je hier op de hoogte van de actie in Zandvoort.

door Tim Koenders

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden