Maandag: F1 aan Tafel met Frans Verschuur en bekendmaking winactie

door Julia Onclin
F1AT-MATTIE-UPDATE

Aanstaande maandagavond, 19 oktober, is het weer zover. Een nieuwe aflevering van de grootste Formule 1-podcast van Nederland, Formule 1 aan tafel, staat voor je klaar. Met deze keer: teambaas en coureur Frans Verschuur en de bekendmaking van de winnaar van het nieuwe boek van Olav Mol, 'Snelle Sam, De Kartcup'.

Deze week zijn we helaas even niet in de Harbour Club in Vinkeveen vanwege de corona-maatregelen. In plaats daarvan gaan we naar de Grand Prix Radio Headquarters te Amsterdam, waar we teambaas en coureur Frans Verschuur ontvangen als tafelgast.

[video width="480" height="480" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2020/10/VID-20201017-WA0000.mp4"][/video]

Naast Frans Verschuur schuiven ook F1 pit-reporter Jack Plooij en Ziggo F1 commentator Olav Mol weer aan. Het geheel wordt overzien en in juiste banen geleid door presentator Jeroen van Inkel. En, extra spannend, tijdens de podcast wordt de winnaar van 'Snelle Sam, De Kartcup', het nieuwe boek van Olav Mol, bekendgemaakt!

Formule 1 aan tafel is vanaf aanstaande maandag 21.00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of luister via je favoriete podcast-app.

door Julia Onclin

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen