Magnussen en Grosjean rijden ook in 2019 voor Haas F1

images_2017_F1_02_haas_f1_coureurs

Haas F1 heeft vandaag de coureurs voor 2019 bekendgemaakt. Romain Grosjean en Kevin Magnussen rijden ook volgend seizoen voor het Amerikaanse team.

Grosjean rijdt sinds 2016 voor Haas en Magnussen kwam in 2017 bij het Amerikaanse team. Voor Günther Steiner was de rijderskeuze geen lastige opgave. "Vanaf het begin hebben we ervaren rijders nodig die het team en de auto verder kunnen helpen. Met Grosjean en Magnussen hebben we deze in huis. We hebben ons ten opzicht van vorig jaar erg verbeterd waardoor het geen moeilijk besluit was om met beide coureurs door te gaan."

Grosjean is uiteraard erg blij met zijn nieuwe verbintenis. "We hebben in korte tijd heel veel bereikt. Ik ben blij dat ik ook volgend jaar deel uitmaak van het team. Gene Haas heeft iets speciaals gecreëerd en het is een eer om daar een onderdeel van te zijn."

Magnussen voelt zich helemaal thuis bij het Amerikaanse team: "Ik heb nog nooit in een betere situatie gezeten dan nu. Het team zit vol met racers die hetzelfde doel hebben. We geloven in elkaar en daarom hebben we in korte tijd al zoveel bereikt."

Haas F1 staat op dit moment vijfde in het constructeurskampioenschap en heeft al 76 punten verzameld.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen