Mattie Valk ontvangt Hans te Pas in F1 aan Tafel

photo_2021-01-15_19-28-45

In de nieuwe aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio, ontvangt Mattie Valk spraakmakende gasten en bespreken ze het actuele racenieuws. Vanuit Autovilla Naarden, House of Exclusive Cars, praat Valk deze week met onder meer Hans te Pas.

Te Pas is oud-teambaas van Car Sport Nederland en voormalig F1-sponsor. Ook zijn producer en muziekdeskundige Ronald Molendijk en oud-teambaas Frans Verschuur te gast.

Win een reis naar GP van Oostenrijk

Omdat F1 aan Tafel inmiddels de grens van meer dan 3 miljoen downloads heeft gepasseerd, willen we dat met jou vieren. Als fan van onze podcast maak je kans op een ticket naar de Grand Prix van Oostenrijk, inclusief retourvlucht op zondag, vervoer en toegang tot het circuit.

Wat je moet doen is simpel. Beantwoord de volgende vraag: Wie is de vaste gast bij 'Formule 1 aan Tafel'? Weet je het antwoord op de vraag? Stuur het antwoord op naar F1aanTafel@grandprixradio.nl. De winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt in F1 aan Tafel.

Ook maak je deze week in 'Raad het Autogeluid' weer kans op 50 euro gratis tanken bij TinQ en het Flitsmeister Olav Mol soundpack.

F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio, is te beluisteren op GrandPrixRadio.nl of via je favoriete streamingsdienst.

[video width="848" height="848" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2021/04/podcast-promo-frans-verschuur.mp4"][/video]

Lees ook: Rinus van Kalmthout pakt eerste IndyCar overwinning

Lees ook: Leclerc en Ferrari hopen op overwinningen komende races

Lees ook: Officieel: Eerste sprint-kwalificatie op 17 juli

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen