Mattie Valk nieuwe presentator podcast 'F1 aan Tafel'

door Hidde Wissels
F1AT-MATTIE-UPDATE

Mattie Valk is de nieuwe presentator van de Formule 1-podcast van Grand Prix Radio: 'F1 aan Tafel'. De radiomaker maakte onlangs zijn debuut en rouleert wekelijks met de andere presentatoren Jeroen van Inkel en Jeroen Mul. 

In de podcast zijn Olav Mol, Jack Plooij en Toine van Peperstraten de gasten van Mattie om de Grand Prix van België te bespreken en vooruit te kijken naar de Grand Prix van Italië op het circuit van Monza.

Resultaat-Belgie-700x394
(C) Formula 1 Twitter

De GP van België zal niet als de meest spectaculaire race in de geschiedenisboeken gaan. Toch wil Olav benadrukken dat een race nooit saai is. ''Een saaie wedstrijd bestaat niet. Ik snap wel wat mensen bedoelen, maar we zeggen ook dat Jack en ik harder moeten werken dan normaal. Je moet je in deze wedstrijd vastbijten en er uithalen wat erin zit.''

Ook werd de sterke race van Renault besproken die met Daniel Ricciardo en Esteban Ocon respectievelijk vierde en vijfde werden.

Mattie vraagt zich af of dit een doorbraak is voor Renault dit seizoen:
''Dat weet ik niet, wat wel zo is dat dit goed gepland is door Renault'', vertelt Olav. ''De Grand Prix van Spa was het dichtst mogelijk bij huis. De Grand Prix van Monza komt erachter aan, ze hebben met heel weinig downforce gereden om te kijken of dat werkt. Nou dat werkte. Ga er maar vanuit dat die met twee auto's in de top-6 gaan rijden.''

Resultaat-Belgie-700x394
(C) Formula 1 Twitter

 

 

 

door Hidde Wissels

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden