max_monaco

Max Verstappen kijkt terug op een redelijk geslaagde trainingsdag voor de Grand Prix van Monaco. De 19-jarige Nederlander kwam in de ochtendtraining lange tijd niet in actie vanwege schade aan de bodemplaat, maar zette in die sessie wel een keurige derde tijd neer. In de tweede vrije training kwam Verstappen niet verder dan de zesde plaats, achter Vettel, (1), Ricciardo (2), Räikkönen (3) en de verrassende Sainz (4) en Kvyat (5).

Verstappen toonde zich na afloop tevreden: “Het was best een goede dag. We liggen niet al te ver achter en we konden de auto uit de muur houden. Je kunt het hier niet rustig aan doen, want dan sta je laatste. Iedereen is aan het pushen. Vanmorgen beschadigde ik de vloer bij het zwembad, maar wat er precies misging weet ik niet. Maar al met al hadden we een goede dag”, aldus Verstappen op zijn eigen website verstappen.nl.

Morgen komen de coureurs niet in actie. Komende zaterdag staat ’s ochtends om 11:00 uur de derde vrije training op het programma, gevolgd door de kwalificatie om 14:00 uur. De race start zondag om 14:00 uur en is uiteraard te volgen via het live blog op Grand Prix Radio.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden