Max Verstappen blikt vooruit op US Grand Prix

Max_Verstappen_Scuderia_Toro_Rosso_Grand_Prix_Japan

Komend weekend is de US Grand Prix op het Circuit of the Americas in Austin, Texas. Max Verstappen gaat daar proberen zijn puntentotaal van 33 verder op te hogen. Hij blikt alvast vooruit.

Max Verstappen, eerst over de afgelopen week: "Ik heb getraind, in de simulator gezeten en wat tijd doorgebracht met familie en vrienden. En ik ben ook nog naar Hockenheim geweest voor het finale-weekend van de DTM, waar we veel plezier hebben gehad. Maar nu is het onze beurt om te racen!"

Verstappen over Austin: "Ik heb er goede herinneringen aan, aangezien ik er afgelopen jaar een vrijdagtraining heb gedaan en dat was wel een belevenis. Het is een geweldige baan met veel hoogteverschillen en snelle bochten. Ik genoot er echt van om daar te rijden."

En over het weekend erna in Mexico: "Nou, ik ben nog nooit in Mexico geweest. De baan daar is nieuw voor iedereen - ik heb hem alleen maar op de simulator gereden - dus dat wordt heel uitdagend en een compleet nieuwe ervaring waar ik naar uitkijk. Hopelijk is het circuit gunstig voor onze auto.

Foto: Scuderia Toro Rosso

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden