Max Verstappen: 'Een nieuw circuit is altijd een uitdaging'

AP-1VWEAQ4SS2111_news

Max Verstappen gaat tijdens de Grand Prix van Frankrijk op jacht naar een podiumplaats. Paul Ricard is echter wel een onbekend circuit voor de Red Bull-coureur, maar dat ziet de Nederlander als een uitdaging.

"Ik heb nooit echt geracet op Paul Ricard, dus het is een nieuwe baan voor mij. Ik heb er wel de regentest gedaan, maar we gebruikten toen maar een paar bochten en daarna werd de layout wat aangepast. Een nieuw circuit is altijd een uitdaging en ik kijk er naar uit. Ik denk dat veel coureurs er nog niet gereden hebben, alleen de jongere rijders in lagere klassen. Ikzelf niet, maar de andere hebben er wel allemaal gereden", laat hij aan verstappen.nl weten.

Verstappen kan nog geen voorspelling doen over de kansen van Red Bull Racing op het circuit van Paul Ricard. "Van wat ik ervan gezien heb is het een power circuit met lange rechte stukken. Maar er zijn ook een paar bochten waar we het verschil kunnen maken. Het is allemaal nog wat onduidelijk, dus we zullen het zien als we daar zijn."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen