Max Verstappen: ‘Het totaalpakket klopt nu niet’

AP-1WRE1U7511W11_news

Max Verstappen kijkt uit naar de samenwerking met Honda. De Nederlander denkt dat hij met de Honda-motor in 2020 structureel voor overwinningen kan strijden.

Met de komst van de Japanse krachtbron hoopt de Nederlander dat het totaalpakket van Red Bull straks klopt. “Ik denk dat we de beste auto van het veld hebben, dat bleek wel weer in Singapore. We hebben nu al de juiste mensen aan boord, alleen klopt het totaalpakket nog niet. Dat zal volgend jaar ook nog lastig worden, maar ik hoop dat we het jaar daarna wel echt een kans maken”, laat Verstappen aan Motorsport.com weten.

Verstappen heeft veel vertrouwen in de samenwerking met Honda. “Het budget dat ze hebben, dat is vele malen groter dan dat van onze huidige motorleverancier. Verder gaan ze gewoon de goede kant op, ook qua resultaten op de testbank. Bovendien willen ze heel graag, ze willen echt winnen. De mentaliteit om te willen winnen hebben wijzelf al in het team, maar nu moet de andere kant, de motor, nog en dat gaan we volgend jaar zeker krijgen.”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen