Max Verstappen met dubbel gevoel naar Spanje

P-20170415-01084_HiRes-JPEG-24bit-RGB

Max Verstappen is om meerdere redenen blij dat de Formule 1 terug is in Europa en volgende week Spanje aandoet. De jonge Nederlander won vorig jaar in zijn eerste optreden voor Red Bull Racing de Spaanse Grand Prix en alleen al om die reden keert hij graag terug naar het Circuit de Catalunya: “Spanje betekent enorm veel voor me. Vorig jaar was zo’n speciale race voor me. Het gevoel toen ik de finishlijn passeerde was onbeschrijflijk, helemaal omdat het mijn eerste race bij een nieuw team was.”

Ook het motorhome en eten zijn weer wat vertrouwder. “Terug in Europa betekent bekend eten en wat meer comfort in mijn eigen kamer in het Energy Station. Uitrusten en je voorbereiden in je eigen vertrouwde omgeving is heel wat waard als je zo veel onderweg bent", aldus Verstappen.

Over zijn kansen tijdens de komende Spaanse Grand Prix is Verstappen minder uitgesproken: “We zullen moeten afwachten wat de updates ons gaan brengen. Ik hoop dat we wat dichter bij de topteams zitten of we ze in ieder geval kunnen volgen. Dat zou al een flinke stap vooruit zijn.”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden