Max Verstappen positief over keuze voor Honda

AP-1VG7X43ZN1W11_hires_jpeg_24bit_rgb

Max Verstappen heeft in aanloop van de Grand Prix van Frankrijk gereageerd op de beslissing van Red Bull Racing om volgend seizoen over te stappen naar de motoren van Honda. De Nederlander is van mening dat het de juiste keuze is om in 2019 met de Japanners in zee te gaan.

“Gezien de prestaties en verbetering van Honda dit jaar, ziet het er goed uit. Het moet in elk geval niet slechter zijn dan nu. Ik denk dat we alleen maar beter kunnen gaan. Honda heeft het qua vermogen nu al goed voor elkaar bij Toro Rosso. Ik geloof erin en het team ook”, laat de Red Bull-coureur weten.

Met Honda heeft Red Bull ook meer mogelijkheden. “Honda werkt alleen met Red Bull en Toro Rosso en zal de motor om de auto heen ontwerpen, dat is goed nieuws. Ook is geld geen probleem. Je kunt gewoon door blijven ontwikkelen, zonder dat ze zeggen: ja, dit is toch wel iets te duur hoor.”

Verstappen denkt niet dat het besluit om over te stappen naar de krachtbron van Honda gevolgen heeft voor dit seizoen. Hij verwacht niet dat Renault nu minder hard gaat werken voor Red Bull “Ik denk niet dat Renault zo is. We gaan er samen het beste van maken. Ik verwacht niet dat zij dingen voor ons gaan achterhouden."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden