vr_191026_mexgp476692

Max Verstappen heeft weinig tijd om stil te staan bij het teleurstellend verlopen raceweekend in Mexico-Stad. Na een kort verblijf in Los Angeles, waar de Nederlander vandaag op Hollywood Boulevard samen met Daniel Ricciardo en Valtteri Bottas een Formule 1-demonstratie geeft, is het vizier vanaf donderdag volkomen gericht op de USGP.

De race komende zondag op het Circuit of the Americas in Austin is de honderdste voor Verstappen in de Formule 1, een bijzonder moment in een bijzondere omgeving: "Het is altijd geweldig om in Austin te zijn. Het is een coole baan om mijn honderdste Formule 1-race te rijden. Ik geniet van de Verenigde Staten en van Texas in het bijzonder."

De Nederlander reed vorig jaar de race van zijn leven op het Circuit of the Americas en is dan ook zeer te spreken over de baan: "Het is voor een nieuw circuit best hobbelig en het heeft een goede combinatie van ouderwetse bochten die het heerlijk maken om er te rijden. Onze auto zou er vrij competitief moeten zijn. Vorig jaar hadden we er een leuke race door van achteren terug te rijden naar het podium. Er is veel mogelijk op deze baan. Er zijn veel inhaalmogelijkheden die het tijdens de race interessant maken."

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden