Max Verstappen tevreden na trainingen F1 Grand Prix Spanje

images_2016_F1_05_Max_Verstappen_F1_GP_Spanje_2016_T2

Max Verstappen noteerde een zesde en een achtste tijd bij zijn eerste trainingen in de auto van Red Bull Racing. Hij beleefde een foutloze dag, reed zestig ronden en bleef qua tijd dicht bij teamgenoot Daniel Ricciardo. Hoe vond hij het zelf vandaag?

Max Verstappen "Ik ben blij en voor een eerste dag mag ik niet klagen! We hebben veel werk gedaan, ik heb veel ronden gereden en ik denk dat het belangrijkste is voor mij op dit moment. Ik ben nog steeds aan het wennen aan de auto en ik voel nog niet waar de uiterste limiet zit. Het is een nieuwe auto, maar ik was niet nerveus vanmorgen, ik wilde alleen maar de auto ervaren, dus ik stond te popelen om gewoon naar buiten te gaan en te rijden."

Verstappen vervolgt: "Ik ben nog steeds veel over de auto aan het leren: de zitpositie, het stuurwiel, alle knoppen en de procedures zijn allemaal heel anders dan in de Toro Rosso, maar we werken eraan en het wordt steeds beter. Red Bull Racing is een goed team en ik werk graag met ze. Als we er een goed gevoel bij hebben morgen zal ik mijn best doen en vanaf daar zullen we zien wat er gebeurt. Het is wel zeker dat je een paar weekenden nodig hebt nodig hebt om je volledig comfortabel te voelen."

Uitslag training 1

Uitslag training 2

Foto's: Red Bull Racing

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden