AP-1XBJZ2RX92111_hires_jpeg_24bit_rgb_news

Hoewel Ferrari en Mercedes de laatste weken de dienst uitmaken en Max Verstappen en Red Bull een baalweekend in Japan achter de rug hebben, laat de Nederlander vandaag weten veel vertrouwen te hebben in een terugkeer naar het Autodromo Hermanos Rodriguez.

In zijn reguliere vooruitblik op een raceweek, zegt Verstappen veel zin te hebben in het uitstapje naar Mexico-Stad: "De Mexicaanse Grand Prix is een geweldig evenement. De fans hebben enorm veel passie voor Formule 1, ze zijn erg vriendelijk en relaxed en het eten is er erg goed."

De Nederlander won de afgelopen twee edities van de Mexicaanse Grand Prix en dus is hij ook over het circuit zelf meer dan te spreken: "Ik vind het heerlijk om er te rijden. Door de grote hoogte heb je weinig grip en daardoor is het een aparte baan. Daarbij zijn de bochten erg technisch dus je moet hard werken om er het beste uit te halen. Voor ons is het een goed circuit, maar ik verwacht dat we het er dit jaar door de snelheid van Ferrari wat moeilijker gaan krijgen. Niettemin denk ik dat we een goede race kunnen hebben."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen