McLaren: Lando Norris versus Daniel Ricciardo

door Tim Koenders
Premium update
Lando Norris Daniel Ricciardo McLaren
Premium update

Nu het Formule 1 seizoen van 2022 erop zit is het tijd om te gaan kijken naar de onderlinge resultaten. In dit artikel komen de teamgenoten van McLaren, Lando Norris en Daniel Ricciardo, aan bod. Wie heeft dit seizoen de beste prestaties neergezet? Grand Prix Radio zet het op een rijtje.

Het team van McLaren streed in 2022 om de vierde plaats in het constructeurskampioenschap tegen het team van Alpine dat de sterkere bleek. McLaren eindigde uiteindelijk als vijfde. Voor Daniel Ricciardo was het een zwaar seizoen. Mede daarom is hij ook zijn stoeltje kwijtgeraakt aan Oscar Piastri. Ricciardo zal in 2023 niet op de grid staan. Lando Norris was in 2022 erg constant. De Brit met startnummer vier pakte veel punten voor het team en stond ook nog een keer op het podium.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden