Mick Schumacher tevreden met vooruitgang Haas

1018586278-LAT-20210501-GP2103_134532_ONZ2783-450

Mick Schumacher beleefde een vrij stabiele race in Portugal. De Duitser kwam als zeventiende over de finish na een heerlijk gevecht met Nicholas Latifi. Hoewel het team van Haas nog niet is waar het moet zijn, merkt Schumacher wel dat er stappen in de goede richting worden gezet en dat is natuurlijk erg bemoedigend.

"We hadden een goede pace dus het is jammer dat we niet eerder naar voren wisten te komen", begint Schumacher tegenover Formula 1. "Anders hadden we best een goede race kunnen hebben. We hadden George misschien zelfs wel bij kunnen houden, wie weet."

Mick Schumacher / Haas / Portimao / Portugal / 2021
Foto: Haas Media Pool (Steven Tee / LAT Images)

De Haas-coureur reed samen met teamgenoot Nikita Mazepin achterin het veld rond. Wel wist hij een paar keer het gevecht aan te gaan met de coureurs om hem heen en dat was heerlijk om te zien. "Ik heb het gevoel dat we een grote stap vooruit hebben gezet vergeleken met Imola. Als we dit soort stappen blijven zetten, staan we aan het eind van het jaar op een goede plek. We komen dichter in de buurt, het team werkt heel hard en voor mijn gevoel komen we elke dag iets dichter in de buurt van die perfecte auto."

Lees ook: Olav Mol: “Tactisch steekspel tussen Mercedes en Red Bull”

Lees ook: Top & Flop: Grand Prix van Portugal, de race

Lees ook: Pierre Gasly: “Hadden niet genoeg pace op deze baan”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden