NASCAR-update Rick Winkelman: ''Keselowski wint op Magic Mile''

door Hidde Wissels
2020-May24-Keselowski-hero-625x340-1

Naast de Britse Grand Prix werd er het afgelopen weekend ook weer geracet in de NASCAR. Zoals altijd volgde Rick Winkelman dit voor Grand Prix Radio op de voet. Brad Keselowski wist de 'Magic Mile' te winnen op het circuit in New Hampshire.

''Keselowski heeft zondagavond de race op het circuit in New Hampshire gewonnen. Een vrij korte baan, die iets minder dan een mijl lang is met weinig banking in de bochten. Maar Keslowski kan daar ook prima uit de voeten. Hij had een stevig gevecht met Denny Hamlin, maar wist dat in zijn voordeel te beslissen. 

''Hamlin is teamgenoot van Kyle Busch. Busch is regerend kampioen maar is nog niet zeker van de play offs. Nog zes races en dan weten we welke zestien coureurs gaan strijden om het kampioenschap. Zondag was hij de allereerste coureur die crashte, vanwege een kapotte band. Daar kon hij zelf niks aan doen, maar het schetst wel een goed beeld van zijn seizoen. Hij hoeft niet lang te wachten op een nieuwe kans. NASCAR rijdt dit weekend zaterdag en zondagavond op het snelle circuit in Michigan.''

De volledige audio-update van Rick Winkelman is te beluisteren op Grand Prix Radio

door Hidde Wissels

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden