Netflix volgde Mercedes tijdens rampzalig verlopen Duitse GP

M206267

Alsof de gifbeker voor Mercedes nog niet leeg genoeg is, blijkt dat Netflix gisteren de hele dag bij de Zilverpijlen heeft gefilmd voor het tweede seizoen van de documentaireserie Drive to Survive.

Mercedes weigerde vorig jaar mee te werken aan de 'achter de schermen'-serie over de Formule 1, maar besloot eerder dit jaar na het succes van de eerste tien afleveringen om alsnog deel te nemen aan het vervolg. Daarbij werd wel bepaald dat de camera’s slechts tijdens één race mochten filmen, waarbij werd gekozen voor de Duitse Grand Prix, het weekend waarin Mercedes groots de deelname aan de tweehonderdste Grand Prix Formule 1 en 125 jaar autosport vierde.

HUIwoCmeTdygO8a5z1VbgQ
(c) Drivetribe

Achteraf lijkt het er op dat Mercedes een verkeerd weekend heeft uitgezocht om de camera's van Netflix toe te laten. Het uitvallen van Valtteri Bottas en het geschutter van Lewis Hamilton en zijn pitcrew zal ongetwijfeld prima televisie opleveren, maar waarschijnlijk niet helemaal zoals de pr-mensen van Mercedes dat vooraf voor ogen hebben gehad.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden