1920x1080-Max-Verstappen-Red-Bull-Racing-GP-Canada-2019

Red Bull Racing zet alles op alles om het gat met concurrenten Mercedes en Ferrari zo snel mogelijk te dichten. Max Verstappen en teamgenoot Pierre Gasly krijgen tijdens de Grand Prix van Frankrijk, op zondag 23 juli, een nieuwe Honda-motor. Dat meldt De Telegraaf. Daarnaast komt Red Bull Racing ook nog met updates aan de auto.

Het seizoen is nog maar zeven races oud, maar de Japanners komen al voor de tweede keer dit seizoen met een nieuwe motor. Eerder kregen Verstappen en Gasly in Baku al een nieuwe krachtbron. Een eventuele derde nieuwe motor later dit seizoen leidt tot gridstraffen.

Geen geheim dat we moeten verbeteren

Afgelopen weekend werd in Montreal duidelijk dat Red Bull in vergelijking met Mercedes en Ferrari aan vermogen tekort komt. Voor Verstappen was dit geen grote schok, zo zegt hij in De Telegraaf: "Het is geen geheim dat we moeten verbeteren, maar dat wisten we al aan het begin van het jaar. De komende races zullen we zien waar we staan. Met meer power en een betere balans in de auto kan het er heel anders uitzien."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen