Norris voortaan 'kaal' door het leven als Baldo Norris

door Julia Onclin
r9JyF8NuWtYiXxcg-5

De uitspraak; je moet geen dingen beloven die je niet waar kunt maken, is er eentje waar ook Lando Norris gisteravond aan moest geloven. De Brit beloofde zijn fans namelijk dat hij zijn hoofd 'kaal' zou scheren als er $10.000 werd opgehaald in de strijd tegen het coronavirus, en zo geschiedde.

Meer dan 35.000 mensen keken gisteravond live mee via het Twitch-kanaal van Norris toen hij zijn hoofd schoor. Het was gedaan met Lando Norris, die voortaan als Baldo Norris door het leven gaat.

Echt Baldo Norris is de Brit echter niet. Waar een aantal fans hoopte dat Norris er een scheermesje bij zou pakken en echt helemaal kaal zou gaan, vond Norris het zelf wel goed genoeg om met een gemillimeterd kapsel door het leven te gaan.

https://twitter.com/Curva2Grande/status/1245779755896627203

Voordat het moment daar was, werd de spanning eerst even flink opgebouwd. Wie hèt moment live wilde zien, moest dus flink wat geduld hebben. Norris besloot vervolgens zelf de tondeuse er maar bij te pakken, aangezien hij vanwege het coronavirus niet naar de kapper kon.

Terwijl zijn bruine lokken langzaamaan verdwenen, kwam Norris er steeds meer achter dat dit hele korte kapsel niet zo zijn ding is. De tranen van zowel het lachen als het huilen biggelden dan ook over zijn wangen. Er is echter wel één lichtpuntje voor Norris; haar groeit normaal gesproken namelijk relatief snel

door Julia Onclin

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen