Nyck de Vries: Toch nog in Formule 1 beland

door Anouk Ros
Premium update
Nyck de Vries Red Bull Ring
Premium update

Nyck de Vries heeft vorig seizoen al aardig wat ervaring opgedaan in de Formule 1. En in 2023 mag hij dan eindelijk écht deelnemen in de koningsklasse van de autosport. Maar welke weg heeft hij afgelegd om dit te bereiken? Grand Prix Radio zet het voor je op een rijtje.

Nyck de Vries is in aardig wat klasses actief geweest, maar tot voor kort stond de Formule 1 niet in dit rijtje. 2022 heeft hier echter verandering in gebracht. In dit seizoen heeft hij bij een record aantal teams in het stoeltje gezeten. Uiteindelijk heeft AlphaTauri hem een contract aangeboden en zal hij komend seizoen voor dat team uitkomen. Maar de inmiddels 27-jarige coureur heeft al een hele carrière achter zich liggen. 

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

door Anouk Ros

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen