Ocon: “Hebben niet de snelheid die we willen”

jm2126ju173

Esteban Ocon eindigde de Grand Prix van Stiermarken als veertiende. Het was een slecht weekend voor de Fransman. Hij wist niet uit het eerste deel van de kwalificatie te komen en in de race ging hij zonder punten naar huis.

Het is niet de gewenste start van het seizoen voor Esteban Ocon. Hij heeft in de eerste acht races slechts twaalf punten weten te behalen. Ook het eerste weekend in Oostenrijk verliep niet zoals gehoopt. In de kwalificatie vloog Ocon er al in het eerste deel uit. Tijdens de race wist hij een aantal plekken te winnen, maar het was nog niet genoeg voor punten. Tegenover Ziggo Sport liet hij weten dat het team het weekend goed moet analyseren.

“Het is niet waar we willen staan, we zullen het weekend goed moeten analyseren.” Ocon liet weten dat hij de andere coureurs probeerde te volgen maar hij de snelheid gewoon niet had. “We doen iedere race ons best maar we hebben niet de snelheid die we willen.” Volgens de Fransman is het nu belangrijk om te leren van de fouten zodat het team sterker terug kan komen. “Doordat we volgende week op hetzelfde circuit rijden hebben we de kans om iets uit te proberen.”

Esteban Ocon / Alpine / Red Bull Ring / Oostenrijk / Stiermarken / 2021
Foto: Alpine Media Pool

Lees ook: Lando Norris: "Rijden in niemandsland was beetje saai"

Lees ook: Olav Mol: "Red Bull heeft vaccin tegen Mercedes gevonden"

Lees ook: Max Verstappen: "Had nog banden over aan het einde"

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden