Olav Mol presenteert en signeert nieuwe boek in Hoofddorp

13 mei 2021 door Julia Onclin
photo_2021-05-02_20-37-44

Olav Mol, de stem van Grand Prix Radio, presenteert op 17 mei zijn nieuwe boek ‘Een tweede leven in de Formule 1’ in de Bruna in Toolenburg in Hoofddorp. Daarnaast zal er een signeersessie plaatsvinden, extra leuk voor fans die graag een handtekening van Nederlands bekendste Formule 1-commentator willen bemachtigen.

'Een tweede leven in de Formule 1' biedt een exclusief kijkje achter de schermen in de Formule 1 door de ogen van Olav Mol. Van de eerste keer dat Max Verstappen plaatsnam in de Toro Rosso tot de dominatie van Lewis Hamilton: van alles komt voorbij. Door de jaren heen is de sport natuurlijk flink veranderd en Olav heeft veel van deze veranderingen van dichtbij meegemaakt. Het is dan ook een bijzonder boek waarin Olav Mol vertelt wat er tijdens een race door hem heen gaat, hij neemt de lezer echt mee backstage.

Het nieuwe boek van Olav Mol wordt op 17 mei aanstaande vanaf 18.00 uur gepresenteerd in de Bruna in Toolenburg in Hoofddorp. Als echte racefan kun je het boek dan ook meteen laten signeren door Olav zelf.

Lees ook: Nieuw boek Olav Mol: ‘Een tweede leven in de F1’

Lees ook: F1 aan Tafel: “Red Bull moet aan de bak voor kampioenschap”

Lees ook: Olav Mol: “Teams middenveld moeten tactisch slimmer zijn”

13 mei 2021 door Julia Onclin

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen