Olav Mol : Hij komt in de buurt van rookie Verstappen

Piastri Verstappen
Premium update

Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio, blikt terug op de Grand Prix van Singapore. Olav vertelt over een bewogen raceweekend, het weekend van het constucteurskampioenschap van Red Bull, de rol van Sergio Pérez en de verhoudingen binnen Mercedes.

Na een tegenvallend weekend voor Red Bull Racing herpakt het Oostenrijkse team zich in Japan en sleept het de constructeurstitel binnen. Een goed weekend voor Max Verstappen die voor de twaalfde keer in dertien races wint, terwijl Sergio Pérez juist een dramatisch weekend heeft. Hoe kan het dan na Singapore Max zich zo goed weet te herstellen en Pérez daar moeite mee heeft."Een getergde Verstappen wil er gewoon alles uithalen. Laten we niet vergeten dat Singapore gewoon een weekend was waar Red Bull voor geen meter ging. In Japan, Suzuka, een circuit met veel downforce-bochten en een rijderscircuit. Dit was echt weer een geweldige race in de categorie tien met een griffel", zo laat Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio weten.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden