Olav Mol na Miami: Verstappen en Alonso momenteel sterkste op de grid

Alonso en Verstappen Miami podium
Premium update

Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio, blikt terug op de Grand Prix van Miami. Olav vertelt over de inhaalrace van Max, een leuke Miami Grand Prix en een tegenvallende Lando Norris.

Op voorhand was de commentator van Grand Prix Radio niet al te enthousiast over de Miami Grand Prix. Hoewel deze race nul gele of rode vlaggen of überhaupt een uitvaller heeft gehad, is hij erg te spreken over de Miami Grand Prix."Vorig jaar heeft Miami niet geleverd. Dat kan, want een wedstrijd hoeft niet altijd te leveren om soms toch zijn plekje op de kalender te verdienen, kijk maar naar Azerbeidzjan. Wel heb ik deze race veel inhaalacties gezien waarvan ik heb genoten. Het gevecht tussen Leclerc en Magnussen en natuurlijk Verstappen die door het veld heen snijdt. Het was voor de fans een leuke race om te kijken.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden