Olav Mol over inhaalrace Verstappen: Maximale eruit gehaald

door Olav Veenhof
Premium update
Max Verstappen zondag Jeddah 2023
Premium update

Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio, blikt terug op de Grand Prix van Brazilië. Olav vertelt over de vijfde overwinning van Sergio Pérez, de inhaalrace van Max Verstappen, de ontwikkeling van de andere Nederlander Nyck de Vries en het geklungel bij de FIA.

De kwalificatie van de Grand Prix van Saudi-Arabië begon met een gebroken aandrijfas voor Max Verstappen. De favoriet voor de racewinst moest daarom vanaf de vijftiende plek starten. Zijn concurrent in het wereldkampioenschap Charles Leclerc had een gridstraf van tien plaatsen waardoor hij vanaf de twaalfde plek moest starten. Beide heren reden een inhaalrace waarbij het resultaat voor beide coureurs tekenend is voor de situatie waar ze op dit moment inzitten.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

door Olav Veenhof

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden