Olav Mol over mogelijke keuze Newey: "Bij Williams valt meer te winnen"

door Olav Veenhof
Premium update
Verstappen Newey Canada
Premium update

Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio, blikt terug op de Grand Prix van Spanje. Olav vertelt over een bewogen raceweekend waarin Max Verstappen laat zien waarom hij in één adem wordt genoemd met Ayrton Senna en Michael Schumacher. Ook geeft hij zijn mening over wie de snelste auto heeft, de onenigheid bij Ferrari en de keuze van Sainz.

Op 15 mei 2016 werd Max Verstappen door een overwinning in Spanje in één klap de succesvolste Nederlandse autocoureur. Minstens net zo legendarisch was het commentaar van Olav Mol die dag. Acht jaar later wint diezelfde Verstappen voor de vierde keer in zijn carriere de Grand Prix van Spanje en laat hij zien waarom hij drievoudig wereldkampioen is. "De hele prestatie van het team van Hannah Schmitz die weer een geweldige strategie aflevert, tot Max die rustig blijft stampen. Dit is echt niet normaal", zo laat Mol weten.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden