Olav Mol over Pérez: Reset mode en terug naar begin

Sergio pérez en Marko
Premium update

Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio, blikt terug op de Grand Prix van Qatar. Olav vertelt over een bewogen raceweekend, het weekend van zware omstandigheden, een derde wereldtitel voor Verstappen en zijn falende teamgenoot.

Logan Sargeant moest zijn race staken omdat de Amerikaan zich niet goed voelde. Lance Stroll zei na afloop een paar keer het bewustzijn te hebben verloren. Ook Esteban Ocon had het zwaar en zegt te hebben overgegeven in zijn helm. Olav Mol, commentator bij GrandPrixRadio vindt dat coureurs ook zelf verantwoordelijkheid daarin hebben. "Het is lastig om het in de gaten houden, want ze hebben wel geometrische horloges om. Als het echt niet gaat dan geven ze het door. Alleen ja dan komt het stemmetje van opgeven naar boven en dat gaat er bij topsporters niet in. Alleen als een coureur zich echt niet goed voelt en het zichtbaar is dat hij uit bochten gaat vliegen doordat ze zich slecht voelen, dan moet de teams ingrijpen."

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden