Olav Mol over Zandvoort: Dit zie je nergens anders

Zandvoort tribune
Premium update

Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio, blikt terug op de Grand Prix van Nederland. Olav vertelt over een bewogen raceweekend, het weekend van Max Verstappen, de sfeer in Zandvoort en Logan Sargeant.

Vanuit de Laguna Beach Club in Zandvoort maakte Grand Prix Radio live radio gedurende het hele weekend in Zandvoort. Een sfeervol weekend waarin Nederland de Formule 1 weer op de kaart heeft gezet."Nederland heeft Nederland op de kaart gezet, want zonder alle fans die er een geweldige feest van hebben gemaakt, kan dit natuurlijk allemaal niet. Als je kijkt naar de sfeer, in Brazilië of Monza zie je dat op één tribune, maar hier gewoon overal.", aldus Olav Mol, commentator bij Grand Prix Radio. 

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden