Paddy Lowe heeft vertrouwen in wederopstanding Williams

WilliamsF1_600_HiRes

Paddy Lowe verwacht dat Williams weer het topteam kan worden dat het ooit was. De technisch directeur stond vanmiddag in de paddock van het Circuit de Barcelona-Catalunya de pers te woord.

Belangrijkste gespreksonderwerp: de neergang van de stal die in de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw negen keer wereldkampioen werd, maar vorig jaar onderaan de ranglijst eindigde.

Ook de start van dit seizoen verdient niet de schoonheidsprijs. Williams miste vorige week de eerste twee testdagen omdat een aantal onderdelen niet op tijd af was. Direct werd er gespeculeerd over financiële problemen en ook werd het hoofd van technisch directeur Lowe geëist.

De Engelsman weigert echter de handdoek in de ring te gooien en wil het team weer terugbrengen naar de top: "Er is veel werk te doen, we onderschatten echt de uitdaging niet. Maar ik ben er van overtuigd dat we het kunnen. We kunnen dit team terugbrengen naar zijn vroegere glorietijd." Op de vraag of Lowe daarbij het vertrouwen geniet van teambaas Claire Williams antwoordde hij: "Ja, absoluut."

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden