Pérez ziet nog verbeterpunten na vrije trainingen

SI202110221135_hires_jpeg_24bit_rgb

Sergio Pérez denkt dat Red Bull nog stappen kan maken dit weekend. De Mexicaan eindigde de tweede vrije training als eerste. Toch is hij nog niet geheel tevreden over de langere runs op COTA. De Red-Bull-coureur ziet nog een aantal verbetermogelijkheden.

Tijdens de eerste vrije training leek het Mercedes die de dienst uit zou gaan maken in de Verenigde Staten. Bottas en Hamilton eindigden op de eerste twee plaatsen en het gat naar de rest van het veld was groot. In de tweede vrije training zat Red Bull er al een stuk beter bij, toen Pérez over één ronde de snelste tijd wist te klokken. De Mexicaan kijkt met een goede tweede vrije training positief terug op de vrijdag. Toch ziet hij ook nog mogelijkheden om de snelheid te verbeteren, zo liet hij weten tegenover Sky Sports F1.

Langere runs kunnen nog beter

“Het was een goede dag, het zal heel dicht bij elkaar gaan zitten.” Pérez liet weten dat ze nog wel een aantal tienden moeten vinden om mee te doen voor de pole position. “Het was een veelbelovende training, ik voel dat er nog wat te verbeteren is in de long runs. Al met al een positieve dag. We zullen zien waar we terechtkomen op zaterdag.”

Lees ook: Sergio Pérez de snelste in VT2 Grand Prix van Amerika

Lees ook: Top & Flop: Grand Prix van Amerika VT1 en VT2

Lees ook: Horner maakt zich niet druk over ‘nieuwe’ truc van Mercedes

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden