GPR-podcast

Aanstaande maandagavond staat er weer een gloednieuwe aflevering van de grootste Formule 1-podcast van Nederland, F1 aan Tafel, voor je klaar. Onder leiding van gastpresentator Rachid Finge bespreken verschillende gasten het actuele autosportnieuws. F1 aan Tafel is om 21.00 uur te beluisteren via GrandPrixRadio.nl en via je favoriete podcast-app.

Rachid Finge, presentator van seizoen één van F1 aan Tafel en momenteel Communications Manager bij Google, ontvangt verschillende gasten. Allereerst Tom Coronel, WTCR en Dakar-coureur en natuurlijk vaste gast bij Ziggo’s Formule 1 Café. Daarnaast is ook tv-presentatrice en zangeres Nance Coolen aanwezig. Olav Mol, Formule 1-commentator, schuift online aan vanuit Spanje. En als laatste is natuurlijk ook de meest succesvolle Nederlandse teambaas ever, Frans Verschuur, weer aanwezig. Vanuit het House of Exclusive Cars, AutoVilla in Naarden bespreken de gasten samen met Finge het actuele racenieuws.

50 euro gratis tanken

Daarnaast maak je kans op 50 euro gratis tanken bij TinQ in ‘Raad het Autogeluid’. F1 aan Tafel is om 21.00 uur te beluisteren via GrandPrixRadio.nl en via je favoriete podcast-app.

[video width="848" height="848" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2021/01/Frans-Verschuur.mp4"][/video]

Lees ook: F1 aan Tafel: Max; “Ik koop er niks voor”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen