Racing Point onthult nieuwe RP20

IMG_20200217_154631

In Oostenrijk onthulde het Racing Point Formule 1-team vandaag de nieuwe bolide voor 2020. De onthulling vond plaats in Oostenrijk, omdat dat het hoofdkwartier van titel sponsor BWT is. Al sinds 2017 is roze de kleur van Racing Point en dat is bij de RP20 niet anders. 

"Dit jaar willen we dichter in de buurt van de top 3 komen dan ooit te voren. We willen de beste van het middenveld zijn", liet teambaas Otmar Szafnauer weten. "Het is niet makkelijk, want de competitie wordt ook steeds sterker. McLaren heeft het het afgelopen seizoen heel goed gedaan, Renault ook met hun eigen fabrieksmotor en grote team, Toro Rosso ging vooruit door de stappen die Honda zette...", vervolgt Szafnauer.

Coureur Sergio Pérez, verlengde recent zijn contract bij de Britse renstal tot 2022. "Jaar in jaar uit had ik nooit gedacht dat ik zo lang voor dit team zou blijven rijden. Het is mooi om te zien hoe veel het team gegroeid is. De toekomst ziet er rooskleurig uit en ik ben erg blij met mijn contractverlenging."

[gallery columns="1" size="full" td_select_gallery_slide="slide" td_gallery_title_input="RP20" ids="39367,39365"]

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen