Reactie Max Verstappen na 7e plaats GP Maleisië

29 mrt 2015
images_Formule1_2015_coureurs_Max_Verstappen_na_GP_Maleisi

Max Verstappen scoorde een zevende plaats in de Grand Prix van Maleisië en is daarmee de jongste coureur in de geschiedenis die WK Formule 1-punten pakt. Hij was ook zijn grote broers van Red Bull de baas in de één-op-één duels. Wat vond hij er zelf van?

Max Verstappen: "Ik heb er echt van genoten! Ik ben heel blij mijn eerste punten in de Formule 1 te hebben gescoord en als zevende te zijn gefinisht! Ik denk dat we een geweldige job hebben gedaan als team. De eerste paar ronden waren wat lastig voor mij, omdat ik moeite had op de medium banden, dus we gingen vroeg de pits in voor de harde. En dat werkte perfect, de auto voelde geweldig."

"We hadden een paar goede gevechten met andere coureurs en het was erg leuk. Dit was de juiste strategie en we zijn heel goed met de banden omgegaan. Ik voelde me fysiek goed, het was wel erg warm op het einde, maar ik was nog steeds in staat om ermee om te gaan en constant te zijn, dus ik ben er blij mee. Dit is een grote opsteker voor het team. We hadden het niet beter kunnen doen."

29 mrt 2015

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen